Orquestra Francesc Tàrrega

de pols i pua

Inici Nosaltres Història Activitats Media Contacte

BASES XXI NIT DE RONDAPresentació

 •  

  L’Ajuntament de Vila-real i l’Associació Cultural Rondalla Francesc Tàrrega convoquen la XXI Nit de Ronda, que tindrà lloc el divendres dia 18 de maig de 2018 a les 22 hores a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner de Vila-real, amb la finalitat de promoure la tradició de serenates al mes de maig i com a homenatge a la dona vila-realenca. La fase de concurs es regirà per les següents:

  .

Bases


 • Primera. El concurs està reservat a conjunts musicovocals no professionals. Els conjunts que no interpreten música de ronda o serenata seran exclosos.

   

  Segona. Les inscripcions s’han d’adreçar a Juan Carlos Torres Soldevila, c/ Comte de Ribagorça, 32, 12540 Vila-real, o a l’adreça electrònica contacto@orquestatarrega.com . La inscripció ha d’anar acompanyada de les dades que se sol•liciten al final d’aquestes bases.

   

  Tercera. Les inscripcions han de ser rebudes abans de les 15 hores del dia 14 de maig de 2018, en el lloc esmentat anteriorment.

   

  Quarta. Els grups seleccionats no han de ser superiors a cinc, per a la qual cosa se seguirà l’ordre de recepció. Tots cinc rebran 200 € en concepte de despeses d’actuació, que seran descomptats en el cas de guanyar el primer o segon premi.

   

  Cinquena. Els grups seleccionats han d’interpretar un màxim de tres peces.

   

  Sisena. Els instruments que es poden utilitzar han de ser acústics, no es pot utilitzar cap sistema d’amplificació del so.

   

  Setena. L’ordre d’actuació dels grups es decidirà el divendres 18 de maig a les 21.30 hores per sorteig al mateix Auditori.

   

  Vuitena. El conjunt guanyador del primer premi no podrà concursar l’any vinent (la Nit de Ronda de 2019), però actuarà durant la deliberació del Jurat (rebran la quantitat de 450 € en concepte d’actuació).

   

  Els premis que es concediran són els següents:

  1. 750 euros

  2. 450 euros

  3. 150 euros millor cançó en valencià

   

  Novena. El Jurat serà elegit per la Junta organitzadora. La seua decisió serà inapel•lable. El nombre de membres del Jurat serà imparell.

   

   

  Vila-real, abril de 2018

   

  La Junta organitzadora

   

  Per a qualsevol dubte:

  Juan Carlos Torres 608 842 929

  juancarlosts@ono.com

   

  Tornar a inici

Inscripció

Cartell


Orquestra Francesc Tàrrega | contacto@orquestatarrega.com